Υποδειγματική Εκδήλωση

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ, Στήλη “Πρακτορικά”, σελ.3, ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2007
Πραγματικά επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση τιμής για τους ομογενείς δασκάλους, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από την Ομοσπονδία Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής και το Σύλλογο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Νέας Υόρκης «Προμηθεύς».
Πλουσιότατο το πρόγραμμα και φροντισμένο στις λεπτομέρειές του, ιδιαίτερα στην παρουσίαση των βραβευθέντων και το κάλεσμα παραγόντων για την επίδοση των βραβείων. Το τέλειο, βέβαια, δεν το διεκδικεί κανείς, αφού παντού και πάντα μπορεί να σημειωθούν κάποια λάθη και να υπάρξουν αδυναμίες.
Στην παρουσίαση της όλης εκδήλωσης ήταν η ομογενής παραγωγός της τηλεόρασης του «CBS», Ντόρα Κλίσα και η δημοσιογράφος Νάνσυ Μπίσκα, που ήταν και η ψυχή της όλης προετοιμασίας. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη σημαντική συμβολή της στην όλη επιτυχία. Ηταν πραγματικά μια εκδήλωση επιπέδου, άξια της σοβαρότητας του χώρου των εκπαιδευτικών, που μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει υπόδειγμα καλής διοργάνωσης.

Το έχουμε και άλλοτε γράψει, ότι η καλή παρουσίαση μπορεί να προσθέσει αξία σε μια εκδήλωση, ενώ, αντίθετα, μια ανύπαρκτη, ή κακή παρουσίαση, μπορεί να βλάψει, ή και να καταστρέψει ακόμα και μια εκδήλωση που σίγουρα της αξίζει καλύτερη τύχη.
Ας το προσέξουν για άλλη μια φορά οι αρμόδιοι των διαφόρων εκδηλώσεων της Ομογένειας. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, φροντίδα και προετοιμασία στις διάφορες εκδηλώσεις και ιδιαίτερα καλή παρουσίαση. Προσωπικά, πιστεύω ότι η προϋπόθεση αυτή αποτελεί το άλφα και το ωμέγα μιας καλής εκδήλωσης.
Previous Post Next Post

You Might Also Like